Menulis sebagai terapi. Tulis diari sejak sekolah. Jurnal online sejak 2002. Dah banyak websites. Dah try banyak hosting. The old sites dah masuk arkib, sesekali buka juga mengenang kisah dolu-dolu............
Jurnal ni untuk diri sendiri tapi sesiapa terjumpa bacalah, kira halal.....

Thursday, April 26, 2018

Apa citer ni cikmin oooiii.... Blog dah jadi halimunan ke?
Sibuk btoi sejak pencen ni yer? Dok rasa bersalah nk update pasai kerja lin pon tak bopa nk bereh....
Kelas ada 5x jer seminggu. Sejam dua jer tiap kali. Campur on the road n meletey huuu... Jadi ler 4 jam kotttt...
Pagi2 adap tanya la ustaz jap. Siap2 pi klas. Lunch tapaw siap2 otw balik.
Qailullah selalu lajak sejam. Tua2 ni cepat penat. Urus rumah sikit2. Luar rumah ada org take over dah.
Petang masak dinner kalau perlu.
Mlm ikut satu dua program agama kat tv.
Rasa mcm banyak lg tk sempat buat. Getting slower.....
Kesimpulannya kena lebih disiplin.
Mohon pertolongan Allah supaya masa lebih berkat.

Perasan beberapa perubahannnn
Tkder nk tringin nk mkn itu ini.
Tk bopa minat nk jln2 mon angin
Tk minat nk bli itu ini...
Oppppssss....
Masalah juga ni.... Kadang2 tatau nk mkn apa.....
Stop.


1 comment: