Menulis sebagai terapi. Tulis diari sejak sekolah. Jurnal online sejak 2002. Dah banyak websites. Dah try banyak hosting. The old sites dah masuk arkib, sesekali buka juga mengenang kisah dolu-dolu............
Jurnal ni untuk diri sendiri tapi sesiapa terjumpa bacalah, kira halal.....

Tuesday, July 25, 2017

My Majlis Persaraan. 07 julai 2017


















Taking a break

                     Ari ni lebih kurang 3 minggu cikmin bersara mulai 02.07 ari tu.
cikmin buat apa? ramai dok tanya cikmin rasa apa. tatau nak jawab.
                   
                      tapi tadi otw pi klas agama dan singgah antar oder tepung kek yang cikmin joi terfikir sesuatu..... ok la jugak rasanya pencen ni. perkara paling best tak payah dok stress fikir pasal student.
tak buat kerja la tamo study la.... nak buat soklan peksa la,,, nak semak latihan la.... antar buku gk pk nak cek la... ppd jpn nk mai mantau la.... kena online itu ini.... 1001+ lagiiii

                     baru terasa owh.... no more

                     sebelum pencen dok risau kot stress dok rumah tkder kerja.
                     o no.... ada jer kerja. la nii blom abis proses pakaian nak let go.
                     buku2 pon blom kemas lg...  takat ni 2 hari pi klas agama. satu kals lagi depa cuti sementara. so ada 3 hari seminggu. nak cari 2 hari lagi. cukup 5 hari pi klas. tapi takyah fikir exam kannn

                     Bisnes.... baru start sejenis.  dok bertatih lg.
 ada lg dlm kepala ni. mohon petunjuk Allah.
   
                     nak pi jogging pon blom sempat.
                     ni gagah taking a break tingin nak update blog bersawang ni.