Menulis sebagai terapi. Tulis diari sejak sekolah. Jurnal online sejak 2002. Dah banyak websites. Dah try banyak hosting. The old sites dah masuk arkib, sesekali buka juga mengenang kisah dolu-dolu............
Jurnal ni untuk diri sendiri tapi sesiapa terjumpa bacalah, kira halal.....

Tuesday, November 20, 2012

Nostalgiccccc

Lama nya tak update. Tetiba ni mesti ada yang spesel.

Tadi kita dok kemas2, tetiba kita terjumpa satu kotak lama, dalamnya ada surat anak2 murid kita masa depa tunggu spm duluuuuuu......... Tak sangka kita  sentimentel gitu dok simpan benda2 macam tu!!!!!
Opppsss so sweeetttt budak2 tu, ada yang friend kat FB ni dah beranak pinak pon depa tu. Kad raya pon ada....... siap sain macam2 gaya, masa tu mana ada sms macam la. Students la ni sms ucapan raya, pastu hilang camtu ajer.  Kalau masuk FB harta karun depa tu......  ada depa nak segan tak......????? ha...ha....ha....

Thursday, July 7, 2011

Susahnya nak jumpa





Masa knuri kenara la baru ada chan nak jumpa sedara mara. Tu pon tak sempat jumpa semua.
Tahun ni ada lagi dua knuri besau punyer, knuri Ayi n Nana. harap2 dapat reunion sekali.........